Structuur Stichting

Stichting Stop Darmkanker Nederland wordt bestuurd door vier personen. De activiteiten van de stichting worden gedaan in samenwerking met ambassadeurs en het bestuur. Op deze pagina stellen wij ze graag aan u voor. Heeft u een vraag aan ons bestuur of wilt u in contact komen met een van de bestuursleden, gebruik dan  het formulier op deze website of stuur een mail naar: bestuur@pixelstegendarmkanker.nl

Gerard Bakker - Voorzitter - Senior Professional Service & Sales 3M Unitek
Gerard Bakker (geb. 1978) heeft van dichtbij meegemaakt welke impact darmkanker heeft op het gezinsleven. Minder darmkanker en meer kennis over darmkanker onder de bevolking is de missie.
In het dagelijks leven is hij werkzaam in een commerciële rol op de afdeling 3M Unitek bij 3M Nederland. Door 3M Unitek worden producten voor orthodontie behandelingen geproduceerd en verkocht. Gerard is getrouwd en vader een dochter Eva en zoon Martijn. Samen met alle bestuurders bewaakt hij de beleidsgebieden en zorgt hij voor een optimale samenwerking met ambassadeurs en partners.

Paul Leenders – Secretaris

Op uitnodiging van zijn goede vriend Jaap Bakker is Paul vanaf het begin betrokken bij Stop Darmkanker Nederland. Paul is getrouwd met Lida en zij hebben drie, inmiddels volwassen kinderen.  Paul is geboren in 1951 te Amersfoort en heeft gewerkt als ingenieur in het onderhoud van hogesnelheidsmaterieel bij NedTrain BV, een volle dochter van de Nederlandse Spoorwegen. Paul en Lida hebben van dichtbij gezien welke impact darmkanker heeft op het dagelijks leven van de familie Bakker. En ook, hoe Jaap, Roelie en hun twee zoons met deze vreselijke ziekte weten om te gaan. Dat motiveert zeer om actief te zijn tegen deze ziekte! Eén van de hobby’s van Lida en Paul is fietsen. 

Jan Krijnen  - Penningmeester

Jan Krijnen is geboren in 1948 te Amsterdam. Vanaf het eerste uur is hij als bestuurslid bij betrokken bij de Stichting Stop Darmkanker Nederland. De problematiek rondom darmkanker heeft hij van dichtbij ervaren en weet wat dit voor mensen kan betekenen. Jan is gehuwd met Molly en samen hebben zij twee volwassen dochters. Sinds april 2014 is hij gepensioneerd.
In zijn werk carriere is Jan actief geweest met vastgoedbeleggingen op en rond de luchthavens Schiphol en Rotterdam.

Ron Snoeks – bestuurslid - CEO Snoeks Group

Is vanaf de oprichting bestuurslid bij Stop Darmkanker Nederland. Is getrouwd en heeft een zoon die autocoureur is en een dochter die studeert. In het dagelijks leven is hij algemeen directeur van de Snoeks Group (actief in de Automotive sector in Europa en Real Estate in centraal Oost Europa). Heeft een rijke ervaring als bestuurder in verschillende branche sectoren. Is algemeen voorzitter van FOCWA (de Nederlandse verenging van ondernemers in het carrosseriebedrijf) en voorzitter van FOCWA Carosserie-bouw. Is voorzitter van CINTEC (Centrum voor Innovatie en Technologie). Is manager van Kelvin Snoeks Racing (zoon Kelvin). Zijn grootste hobby en inspiratie is zijn gezin, hij is een familieman en geniet van reizen en komt graag in Portugal.