A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Eehive_hacksaw::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: eehive_hacksaw/pi.eehive_hacksaw.php

Line Number: 11

Links : Stichting Stop Darmkanker Nederland

Links

VZW Stop Darmkanker
De Vlaamse VZW Stop Darmkanker is de partnerorganisatie van Pixels tegen Darmkanker. In Vlaanderen zet deze VZW zich in voor meer voorlichting en aandacht voor de ziekte darmkanker.

RIVM
Rijksintituut voor Volksgezondheid en Milieu. Dit intsituuti is verantwoordelijk voor de goede invoering van het landelijk bevolkingsonderzoek darmkanker.

Antoni van Leeuwenhoek
Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden (op 10 oktober 1913 werd de Vereniging Het Nederlands Kanker Instituut opgericht ) al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan kankerpatiënten. Daarvoor is doordringen tot in de kern van kanker de enige weg. Pixels tegen darmkanker steunt als benficiair partner wetenschappelijk darmkankeronderzoek van het instituut.

SPKS
Stichting voor Patiënten met Kanker aan het Spijsverteringskanaal, biedt ondersteuning bij het ziekteproces en komt op voor de belangen van de patiënten.

KWF
KWF Kankerbestrijding zet zich in op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving.

Fecotainer
De huidige standaardmethode van faecescollectie is helaas patiëntonvriendelijk. Een patiënt dient de ontlasting met behulp van een opvangpapiertje, vuilniszak, krant of emmer op te vangen. Een deel van de ontlasting moet daarna door de patiënt zelf in een klein plastic potje worden geschept. Naast de vergrootte kans op contaminatie (mensen kunnen ziek worden bij het per abuis aanraken van ontlasting) is dit proces niet hygiënisch en niet patiëntvriendelijk. Omdat meer dan 80% van de Nederlanders een diepspoeltoilet heeft is dit probleem groter dan gedacht.

Als oplossing is door AT Medical de FECOTAINER® ontwikkeld; een 'disposable' faeces-collector die eenvoudig onder de toiletbril wordt geplaatst. Uit wetenschappelijk onderzoek uit de USA blijkt dat het gebruik van patiëntvriendelijke opvang hulpmiddelen de participatiegraad in een bevolkingsonderzoek darmkanker verhoogt.

EuropaColon
EuropaColon is ene groot platfrom voor patienten en professionals gericht op de ziekte darmkanker.

MLDS
De Maag Lever Darm Stichting is een stichting die al ruim 30 jaar werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen.

Meerwandelen
Ieder jaar organiseert de Lions Haarlemmermeer een bijzondere wandeltocht voor de strijd tegen darmkanker. Een gezonde dag voor het goede doel!